VarioSling Rotate -paketti

Hinta:
136.29€ alv 0%
169.00€ alv 24%

Uusi VarioSling Rotate on edellisten VarioSling-mallien lailla yksinkertainen käsitellä, mutta käyttötapojen muunnelmat ovat monimuotoisempia. Liikkeiden muuntaminen ja erittäin intensiivinen harjoittelu ovat mahdollisia laitteeseen kuuluvan rullan myötä.

Settiin kuuluu VarioSling Rotate -laitteen lisäksi DVD(saksa,englanti), käytännöllinen laukku, koukku, oviankkuri ja harjoitusopas. Tehty Saksassa!

Slingfitness-treenaus (tunnetaan myös jousitustreeninä) on uusi, iso kuntoilutrendi USA:sta. Intensiivinen ja erittäin monipuolinen treenimuoto perustuu kahteen joustamattomaan hihnaan, ja jokaisessa harjoituksessa koko vartalo on mukana. VarioSling Professional edustaa jousitustreenilaitteiden parasta laatua. Yli 300 liikkeeseen kuuluu sekä perinteisiä liikkeitä, kuten punnerruksia tai soutuliikkeitä, että uusia ja intensiivisiä vatsaliikkeitä. VarioSling Professional voidaan asentaa leuanvetolaitteisiin, seinä- tai kattokoukkuihin tai jopa oviin. Pehmustetut jalkalenkit, korkealaatuiset kahvat ja turvavyöt takaavat maksimimukavuuden, tuen ja helpon käsittelyn. Laite painaa vain 1200 g, mutta sen repäisylujuus on 700 kg. Se voidaan asentaa 200-350 cm korkeudelle. VarioSling Rotate on vapaa epäpuhtauksista ja tuotettu Saksassa.


Lisää koriin:


Kirjaudu sisään

Sähköpostiosoite:

Salasana:

Salasana unohtunut
Tee käyttäjätili

Maksutavat

Maksutavat

Copyright © 2021 Sport Medical Finland Oy.