VarioSling Professional -paketti

Hinta:
136.29€ alv 0%
169.00€ alv 24%

VarioSling Professional on tehokkaan ja mukavan treenin monitaituri! Huippulaatuisista materiaaleista tehty monipuolinen laite on helppo asentaa. VarioSling Pro on suunniteltu tiheään ja intensiiviseen käyttöön. Sitä voi käyttää melkein missä vain: kotona, ulkona, salilla.

Settiin kuuluu VarioSling Professional -laitteen lisäksi DVD (saksa,englanti), käytännöllinen laukku, karbiini, oviankkuri ja harjoitusopas.

Slingfitness-treenaus (tunnetaan myös jousitustreeninä) on uusi, iso kuntoilutrendi USA:sta. Intensiivinen ja erittäin monipuolinen treenimuoto perustuu kahteen joustamattomaan hihnaan, ja jokaisessa harjoituksessa koko vartalo on mukana. VarioSling Professional edustaa jousitustreenilaitteiden parasta laatua. Yli 300 liikkeeseen kuuluu sekä perinteisiä liikkeitä, kuten punnerruksia tai soutuliikkeitä, että uusia ja intensiivisiä vatsaliikkeitä. VarioSling Professional voidaan asentaa leuanvetolaitteisiin, seinä- tai kattokoukkuihin tai jopa oviin. Pehmustetut jalkalenkit, korkealaatuiset kahvat ja turvavyöt takaavat maksimimukavuuden, tuen ja helpon käsittelyn. Laite painaa vain 1200 g, mutta sen repäisylujuus on 700 kg. Se voidaan asentaa 200-350 cm korkeudelle. VarioSling Pro on vapaa epäpuhtauksista ja tuotettu Saksassa.


Lisää koriin:


Kirjaudu sisään

Sähköpostiosoite:

Salasana:

Salasana unohtunut
Tee käyttäjätili

Maksutavat

Maksutavat

Copyright © 2021 Sport Medical Finland Oy.