Toimitus & Palautus

Tuotteiden hinnat sisältävät ALV 24 %. Maksu suoritetaan Euro valuutassa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä. Tilauksen loppusummaan lisätään toimituskulut toimitustavan mukaan.

1. Toimitustavat
2. Toimitusaika
3. Tuotepalautukset
4. Maksutavat
5. Tietosuojakäytäntö
6. Muuta1. Toimitustavat

Kaikki tuotteet toimitetaan Postin kautta voimassaolevan Postin hinnaston mukaisesti.
Postipaketti 16:    7.50 € (alv 24%)
Postipaketti 21:  11.50 € (alv 24%)
Postiennakolla maksettaessa lisätään postiennakkomaksu postituskulujen päälle. Postiennakkomaksu on 3,70€.

Sivun alkuun

2. Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tuotteet tilauksesta 2-5 arkipäivän kuluessa. Jos tuotteen toimitus pitkittyy, ilmoitamme siitä erikseen.

Sivun alkuun

3. Tuotepalautukset

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman erityisiä syitä; jos olet päättänyt palauttaa, otamme tuotteen takaisin. Maksettu summa hyvitetään tilillenne 30pvän kuluessa, mikäli tilinumero ilmoitetaan meille ja tilausvahvistus on liitettynä lähetykseen.

Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön.

Jos tuote on vioittunut kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus postiin. Säilytä myös mahdollisesti vioittunut laatikko.Sivun alkuun

4. Maksutavat

1)Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Sport Medical Finland Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja. Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7 Ohjelmakaari 10 40500 JYVÄSKYLÄ Puhelin: 0207 181830

2)Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

3) Postiennakko:
Lisätietoja postiennakolla maksaessasi Postin internet-sivustolta www.posti.fiSivun alkuun

5. Tietosuojakäytäntö

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan.

Asiakasrekisteriimme emme tilaustietoja ilman eri sopimusta syötä, mutta tilauksen tulosteen arkistoimme niin elektronisesti kuin paperillakin siltä varalta, että tilauksen suhteen ilmenee myöhemmin epäselvyyksiä.

Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Elektronisesti talletetut tiedot tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Sivun alkuun

6. Muuta

Tilauksien toimituksen pitkittyessä kohtuuttomasti (Yli neljä viikkoa) pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta saatavilla olevien tavaroiden toimittamiseksi. Tällaisessa tilanteessa merkitsemme laskuun kaikki ne tuotteet jotka seuraavat perässä jälkitoimituksena. Postikulut on joko jaettu kahtia tai peritty ensimmäisessä lähetyksessä kokonaan.

Mikäli sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Sport Medical Finland Oy ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.

Sivun alkuun

Kirjaudu sisään

Sähköpostiosoite:

Salasana:

Salasana unohtunut
Tee käyttäjätili

Maksutavat

Maksutavat

Copyright © 2021 Sport Medical Finland Oy.